رنگ کاری قطعات پلاستیکی چه کاربردی دارد
امروزه صنعت تولید کشور پیشرفت روز افزونی داشته است . به همین دلیل نیاز به تنوع بخشی محصولات از طریق رنگ بیشتر از پیش مورد توجه قرار گرفته است . رنگ آمیزی قطعات پلاستیکی در صنایع مختلف مورد توجه قرار گرفته به خصوص در تولید لوازم خانگی ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، لوازم الکترونیکی ، اسباب بازی ، قطعات خودرو و صنایع دیگر
انتخاب رنگ مناسب برای قطعات پلاستیکی
در رنگ کاری قطعات پلاستیکی معمولا از رنگ های تخصصی مخصوص پلاستیک استفاده میشود که این رنگ ها در دو نوع وارداتی و یا ساخت شرکت های تولید رنگ در داخل کشور می باشند . که با توجه به جنس پلاستیک مورد نظر این رنگها انتخاب می شوند که در بعضی مواقع از رنگ های ترکیبی و خاص نیز استفاده می شود.
آماده سازی قطعات قبل از رنگ آمیزی
شستشو و چربیگیری قطعات پلاستیکی قبل از پاشش رنگ از اهمیت بسیار بالایی بر خوردار است زیرا چربی ناشی از تولید در هنگام تزریق و تولید قطعه و همچنین گرد و قبار باعث عدم چسبندگی رنگ به قطعه می گردد
در این مرحله قطعات با مواد مخصوص شستشو داده میشود و سپس آبکشی میگردد و به کوره خشک کن منتقل میگردد و در نهایت با مواد چربیگیر مجدد سطح قطعه چربیگیری میگردد و آماده پاشش رنگ می باشد.
رنگ آمیزی قطعات پلاستیکی
قطعات پس از چربیگیری و شستشو آماده پاشش رنگ می باشند . ابتدا قطعات بر روی خط رنگ چیده می شود سپس به صورت اتوماتیک غبار گیری شده بعد وارد مرحله شعله گیری میشوند.
سپس جهت رنگ کاری قطعات پلاستیکی وارد کابین پاشش رنگ میشود و قطعات به صورت اتوماتیک رنگ آمیزی میشود.
پس از پاشش رنگ به قسمت فلش آف وارد شده و بعد جهت پخت نهایی وارد کوره میگردد.
مرحله نهایی کنترل کیفیت و بسته بندی قطعات
در این مرحله قطعات با دقت کنترل شده و پس از تایید نهایی بسته بندی میشود و آماده ارسال می باشد